Cristales DMC Premium

Стрази DMC Premium Hong Kong | DMC Premuim rhinestones

Стрази DMC холодної фіксації

Заводські стрази DMC (вир-во Гонконг) холодної фіксації (flat back) ідеальні для декорування будь-яких поверхонь. Широко використовуються в бальних танцях, фігурному катанні, художній гімнастиці. Приклеюються на виріб за допомогою клея для страз.

Стразы DMC гарячої фіксації

Заводські стрази DMC (вир-во Гонконг) гарячої фіксації (hot fix) чудові для декорування будь-яких текстильних і вовняних виробів. Широко використовуються в бальних танцях, фігурному катанні, художній гімнастиці. Приклеюються на вироби за допомогаю праски або паяльника.

Головне кредо бренду DMC Premium Hong Kong – це доступна ціна за відмінного рівня якості. Їхня відмінність від страз преміум сегмента – це кількість бокових фальцетів нв кристалі, але це ніяк не впливає на яскравість страз DMC Premium Hong Kong.

Стрази даного бренду мають 14-ть граней і представлені в холодній та гарячій фіксаціях з повним розмірним рядом від ss3 до ss40.

Сьогодні лінійка каміння DMC Premium Hong Kong налічує понад 60 кольорів. Така палітра страз та розмірів надасть вашій уяві безмежну можливість творити з брендом DMC Premium Hong Kong!

To top