× Fullscreen Image

Паєтки Fuchsia AB круглые 2см, 3см. Уп. 10г

Паєтки

Опис

Паєтка пришивна, з одним отвором, колір Fuchsia AB з райдужним переливом (хамелеон). Розмір діаметр 2 см. Прикрасити паєтками можна будь-яку річ вашого гардеробу: шорти, майку, блузку, спідницю, піджак, жилет, штани, комбінезони, куртку, сумку, гаманець та інші аксесуари. Не обійтися без блискучих паєток і при пошитті новорічного костюма для дитини. Епатажно і модно буде виглядати танцювальне плаття для східних танців або латини, прикрашене паєтками. Безсумнівно аргументом на адресу паєток є їхня ціна. Паєтки це натхнення для модниць. Блискуча ідея, яка не вимагає грошових та трудових витрат!

 

Продаються паєтки в упаковці 10г:

1см паєток (10г) = 300шт;

2см паєток (10г) = 100шт;

3см паєток (10г) = 40шт;

5см паєток (10г) = 15шт;

Як пришити паєтки.

 

Пропонуємо кілька способів пришивання паєток до тканини.

Крок 1: спосіб прямих стібків – коли голку виймають із вивороту, простягають через отвір у паєтці та повертають назад біля її краю. Це найпростіший метод, який не вимагає знання техніки шиття.

Крок 2: Існує спосіб, у якому необхідно працювати швом «петля». Паєтки приймають форму «рибячої луски», тому що накривають одна одну в почерговому порядку в місці фіксації паєтки в районі отвору.

Працювати необхідно з нитками, підібраними в колір до паєтки або прозорою ниткою (ліска).

Крок 3: Також можливий спосіб роботи на швейній машинці. Спочатку це може показати і не такою простою справою. Але пришивши один ряд, ви зрозумієте, що цей метод значно економить час, ніж пришити паєтки вручну.

 

Детальніше читайте у розділі Корисні поради

Для роботи підійдуть прості нитки та голка для рукоділля.

Якщо ви задумали візерунок з паєток, попередньо підготуйте його і перенесіть малюнок на тканину.

Пришиваючи наступний ряд паєток після готового, розмістіть блискітки в шаховому порядку. Паєтки, пришиті за один отвір злегка підніметься, а «луска» виглядатиме об’ємніше. Блискітки можна закріплювати за допомогою бісеру або збирати їх пучками в об’ємні композиції, наприклад паєтки у формі квітки.

Речі з паєтками вимагають дуже делікатного догляду.

Прати речі з паєтками рекомендується вручну, ненадовго замочивши виріб у теплій воді. Без додаткових тертя та віджиму. Після прання річ, необхідно розвісити, щоб уникнути деформації блискіток. Речі з паєтками необхідно зберігати в шафі на вішалці, так як у складеному вигляді можлива ламкість паєток, що не залежить від їхньої якості та ціни.

Паєтки виконані з пластику, тому речі прасувати рекомендується з вивороту і на середній температурі. Паєтками або блискітками можна вишивати візерунки, цілі картини та заповнювати простір на тканині. Вони легко поєднуються з бісером, стразами, пришивними каменями, мереживом та лейсами. Все це можна поєднувати в цілі візерунки та великі аплікації, поєднуючи їх у гармонійній кольоровій гамі

Такі вбрання неодмінно будуть гідні щонайменше червоної доріжки.

Додаткова інформація

Розмір

2 см, 3 см

Упаковка

роздріб 10г (~100шт), роздріб 10г (~40шт)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

To top